Pasta producent

Baldassari is dé pasta producent van ambachtelijke pasta, bereide pastagerechten, sauzen en pizza voor de professionele grootkeukens, retail business en horecazaken.

Baldassari is een familiebedrijf, een gevestigde pasta producent in Maasmechelen en sinds 1989 gespecialiseerd in het maken van pasta, pastagerechten en sauzen.
Het ambachtelijke bereidingsproces en traditionele Italiaanse recepturen waarbij enkel kwaliteitsvolle ingrediënten worden gebruikt zorgen voor een optimale smaakbeleving.

Pasta wordt in verschillende vormen geproduceerd en is zowel vers als voorgekookt verkrijgbaar. Er is een ruime keuze aan bereide pastagerechten, naast de verschillende soorten lasagnes en traditionele pastabereidingen is er ook een mooi aanbod aan cannelloni. Een ruim assortiment van sauzen, eveneens bereid volgens traditionele processen is in diverse inhoudsmaten beschikbaar.

Pizza’s worden eveneens handmatig en rijkelijk gegarneerd met ambachtelijke sauzen en ingrediënten.
Alle producten kunnen zowel vers als diepgevroren geleverd worden.

Een ervaren team van vaste medewerkers zorgt dagelijks met passie en toewijding voor een constante hoogwaardige kwaliteit.

Sinds 2014 heeft Baldassari nieuwe familiale eigenaars. De algemeen directeur Eric Taelemans heeft een uitgebreid track record in de voedingsindustrie en stelt het behoud van de kwaliteit en het artisanale karakter centraal.

pasta producent
pasta producent

This post is also available in: FR